Comunitat Valenciana

Aemet dóna per finalitzats els avisos per nevades a la Comunitat, sense carreteres tallades i amb necessitat de cadenes

  • La delegació territorial de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha donat per finalitzats aquest dimecres els avisos per nevades en tot el territori de la Comunitat Valenciana, on no hi ha carreteres tallades encara que es precisa circular amb precaució i ús de cadenes en sis vies de València i Castelló.
Consorci de Bombers de Castelló a Chiva de Morella
Consorci de Bombers de Castelló a Chiva de Morella
SIAB
Consorci de Bombers de Castelló a Chiva de Morella

Segons l'última informació del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, són necessàries les cadenes en la CV-195 de Caudiel-Montanejos; CV-215 Alcúdia de Veo-Algimia d'Almonecid; en la CV-241 Canals-Sacañet; la CV-245 les Alcubles-Cova Santa; la CV-390 de Tuejar a Utiel i la N-232 dels km 64 al 71 i del 77 al 83.

Efectius de la Diputació de València actuaven a primera hora del matí d'aquest dimecres en carreteres del Rincón de Ademuz i en els Serrans per a retirar neu de la calçada en la CV-345, CV-346, CV-350, accessos als llogarets d'Alpuente i totes les del Rincón de Ademuz.

Durant la nit, la Guàrdia Civil va sol·licitar llevaneus per a la CV-392, a Requena i Ares del Maestre. Segons el Consorci Provincial de Castelló, a les 6.28 hores van eixir voluntaris del parc dels Ports per a obrir els accessos a Morella i es va mobilitzar així mateix el parc de benassal amb sis brigades.

En total, el Consorci de Castelló té mobilitzats nou equips llevaneu en l'interior de la província. Els majors acumulats de neu es troben en la zona de Vistabella i una part de la Tinença de Benifassà, on hi ha uns deu centímetres d'espessor. En la resta s'actua en plaques de gel.

Des d'aquest dimarts i fins a les 9.00 hores del dimecres, segons la informació d'Aemet i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, s'han registrat fins a 45,8 litres per metre quadrat de precipitacions a Cortes de Pallás; 26,8 a Dos Aguas; 25,6 a Cofrentes; 25,4 a Chiva; 24 a Turís; 23,6 en Yàtova o 22,9 a Caudete de las Fuentes, entre altres punts destacats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento