Peugeot media per a facilitar l'eixida del concessionari del Parc Central
Peugeot media per a facilitar l'eixida del concessionari del Parc Central CUATRECASAS

Peugeot Espanya ha fet gestions de mediació per a facilitar l'eixida del concessionari de Juan Giner dels terrenys del Parc Central de València en els quals té els seus vehicles en reserva, segons ha pogut saber Europa Press. Es tracta d'un sòl amb el qual la planificació urbana compta per a fer realitat un projecte que des de fa dècades aspira a ser el gran pulmó verd de la ciutat.

Des d'alcaldia s'han entaulat converses "al més alt nivell" amb la direcció de Peugeot Espanya perquè intercedira amb el concessionari de Juan Giner, que té els seus vehicles en reserva en parcel·les a l'aire lliure destinades a via pública en el Parc Central.

Fruit d'aquestes converses, Peugeot Espanya es va posar en contacte amb el propietari del concessionari perquè aquest facilite la seua eixida dels terrenys.

Fonts municipals han assenyalat sobre aquest tema que l'Ajuntament de València ha intentat una solució "amistosa" en aquesta situació i tractat d'"estendre ponts" amb l'empresa, sobre la qual respecta el local situat en els baixos de l'edifici de la plaça de Manuel Sanchis Guarner, però que ha d'alienar la propietat de les parcel·les limítrofes per a poder dur a terme les obres del Parc Central, igual que ja es va fer efectiu amb altres mercantils allí situades.

Data límit: 20 de febrer

La Junta de Govern del consistori ja va aprovar a principis de febrer el desnonament del concessionari. El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, va assenyalar sobre aquest assumpte després de la Comissió d'Urbanisme de la passada setmana que aquest desnonament estava aprovat i la data límit donada a l'empresa acabava el dimarts 20 de febrer.

Així mateix, després de la Comissió Executiva de la Societat València Parc Central també de la passada setmana, es mostrava partidari que el desallotjament fóra "voluntari" i avançava que, de no veure's "en dies" un "moviment" en el sentit de deixar els terrenys, l'ajuntament sol·licitaria al jutjat l'assenyalament d'una data per a dur-ho a terme per orde judicial.

Consulta aquí más noticias de València.