Delegació de Govern demana "molta precaució" en les carreteres i recomana evitar l'A3 des de Requena per la neu
Delegació de Govern demana "molta precaució" en les carreteres i recomana evitar l'A3 des de Requena per la neu DELEGACIÓN DEL GOBIERNO EN LA COMUNITAT VALENCIANA

Així ho ha manifestat després de reunir-se aquest dimarts al matí amb el Comité Executiu contemplat en el Protocol de Coordinació d'Actuacions dels òrgans de l'Administració General davant nevades i altres situacions meteorològiques extremes que poden afectar la xarxa de carreteres de l'Estat a la Comunitat Valenciana, segons ha indicat la delegació en un comunicat.

"Ara mateix, la situació més complicada la tenim en l'A3, ja que està nevant amb certa intensitat a Requena, Utiel, Buñol i també en la província de Conca. Durant una hora aquest matí s'ha decretat nivell groc, que és prohibició de circulació de vehicles pesats, després s'ha passat una altra vegada a verd", ha explicat.

Així mateix, en la zona del Rebollar, pròxima a Requena, hi ha un total de 200 vehicles embossats. "Ara mateix la situació és verda, però demanem prudència, precaució i cautela si han d'agafar l'A3, que vagen amb moltíssima cura des de Requena i tota la província de Conca", ha alertat.

Moragues ha indicat que no hi ha neu en aquesta via però sí en el seu entorn i els seus marges. "En aquest sentit, les condicions són complicades i difícils", ha advertit.

Per tot açò, s'ha dirigit els ciutadans per a aconsellar que "no circulen si no els queda més remei, perquè la situació és difícil". "Estem molt pendents de l'A3, des de Requena fins a la província de Conca, i també l'A23 -l'autovia que va de València fins a Teruel-Saragossa- i la 232, que és Morella (Castelló).

52 MÀQUINES LLEVANEU I 280 EFECTIUS

Moragues ha informat que s'han preparat 52 màquines llevaneu i que "moltes d'elles" estan treballant en les províncies de València i de Castelló. D'igual forma, s'ha mobilitzat un dispositiu de 280 efectius de la Guàrdia Civil per a tota la Comunitat Valenciana.

Consulta aquí más noticias de València.