La neu obliga a suspendre classes i retornar alumnes a les seues cases en diverses localitats valencianes
La neu obliga a suspendre classes i retornar alumnes a les seues cases en diverses localitats valencianes PABLO SEGUÍ TWITTER

Així, les corporacions municipals de Requena i Utiel han comunicat la cancel·lació de les classes de tots els centres educatius. L'Ajuntament de Requena ha detallat que al llarg del matí tots els alumnes transportats seran traslladats als seus domicilis i, mentre, els centres romandran oberts fins que tots els alumnes puguen anar tornant a les seues cases amb total seguretat.

A més, els centres amb menjador prestaran aquest servei i les classes queden suspeses per a la vesprada de hui, si bé, no es tancarà cap centre fins que la totalitat de l'alumnat haja tornat al seu domicili, insisteixen.

Per la seua banda, l'Ajuntament d'Utiel ha explicat que, a causa de les inclemències meteorològiques i a l'activació de l'alerta taronja fins a les 00.00 hores de hui, se suspèn l'activitat en els seus centres educatius.

A més, fonts de la Conselleria d'Educació han assenyalat a Europa Press que a Venta del Moro han tancat el centre per la neu, la qual cosa afecta un total de 53 alumnes d'Infantil i Primària, així com l'aulari de Jaraguas, amb 8 estudiants.

Així mateix, a Camporrobles i Fuenterrobles, l'alumnat transportat

ha tornat a les seues cases, encara que els centres estan oberts.

Consulta aquí más noticias de València.