Los Planetas encapçalen la nova tanda de confirmacions de Low Festival 2018
Los Planetas encapçalen la nova tanda de confirmacions de Low Festival 2018 KURSAAL ESZENA

Los Planetas encapçalen la nova tanda de confirmacions del Low Festival 2018, que se celebrarà els pròxims dies 27, 28 i 29 de juliol a Benidorm (Alacant). La llista donada a conéixer aquest dimarts també inclou a Vive La Fête, Christina Rosenvinge, Bala i Flaix Show DJs.

En el desé aniversari del certamen, hi ha una banda que "no podia faltar", Los Planetas, que, dos anys després del seu ja mític concert en Low Festival 2016, tornarà a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor per a presentar 'Zona Temporalmente Autónoma', un LP que ha tornat a engrandir la seua llegenda gràcies a cançons com 'Islamabad' o 'Espíritu Olímpico', destaquen els responsables de la cita musical a través d'un comunicat.

El grup arribarà a Benidorm acompanyada d'un quintet de confirmacions de luxe, que combina "autèntiques llegendes de l'escena independent amb nous valors", destaquen.

En el primer grup es troben Vive La Fête. En la seua anterior visita a Benidorm, en 2010, Jenesaispop va destacar que "el públic no va deixar de ballar totalment entregat" davant els seus temes. Aquesta vegada promet no ser per a menys, i és que Els Pynoo i Danny Mommens arribaran al Low 2018 amb el seu primer treball en res menys que cinc anys, 'Destination Amour'.

Christina Rosenvinge, Bala i Flaix Show DJs

Qui no havia estat mai en Low Festival és Christina Rosenvinge. Aquest desé aniversari és, sens dubte, un "excel·lent moment per a gaudir d'una carrera tan prolífica i de qualitat com la seua". I és que la madrilenya acaba de publicar 'Un Hombre Rubio', un treball que suposa un nou cim creatiu en la seua carrera, subratllen des del Low.

Però els dies 27, 28 i 29 de juliol Low Festival acollirà també les actuacions de noves i fresques apostes, com és el cas dels ja confirmats La Plata o Joana Serrat. En aquest context, un dels directes més potents del rock nacional no podia faltar. Bala, amb tan sols dos discos a l'esquena són un dels millors exponents del so stoner a Espanya. Ja ho han avisat: prometen fer molt de soroll sobre l'escenari.

Tanca aquesta tanda un trio de dj que s'ha convertit en la referència dels principals clubs del Mediterrani, amb una sessió que conjuminarà precisament tot el que Low Festival ha sigut al llarg dels últims 10 anys. I és que Flaix Show DJs és l'unió d'Idiota -un dels primers dj a anar al festival, a principis d'aquesta dècada- al costat de Nando Costa i Isma El, dos dels dj més joves i renovadors de l'escena valenciana i alacantina. En la seua sessió s'uniran mil i un gèneres musicals per a crear "la gran revetla del segle XXI".

Amb tan sols la mitat de noms del cartell anunciats, Low Festival 2018 compta ja en el seu llistat de confirmats amb noms com The Chemical Brothers, Phoenix, Vitalic ODC Live, Kakkmaddafakka, Izal o Iván Ferreiro. I està a punt d'esgotar tant els abonaments VIP com VIP Pool. Els tiquets de tres dies per a Low Festival 2018 estan a la venda des de 65€ en lowfestival.es. Aquest dijous pujaran de preu, apunta.

Consulta aquí más noticias de València.