AAPV concedeix el Premi Narcís a Empar Brisa i deixa deserts doblatge i audiovisual pel "retard" d'À Punt
AAPV concedeix el Premi Narcís a Empar Brisa i deixa deserts doblatge i audiovisual pel "retard" d'À Punt AAPV

Des de l'AAPV han destacat que "la del 27 de març serà una nit de festa, ja que se celebrarà el Dia Mundial del Teatre i s'entregaran els Premis AAPV 2018 en el Teatre Rialto".

En aquesta ocasió, el premi Narcís ha recaigut en Empar Brisa, "en reconeixement a tota una vida dedicada al teatre, al doblatge i a l'audiovisual".

També s'entregaran els Premis AAPV a les millors interpretacions masculina i femenina de teatre. El llistat de nominats ha sigut confeccionat a través de les propostes i posteriors votacions dels actors i actrius afiliats.

Quant a la millor interpretació de teatre masculina, han sigut nominats Josep Manel Casany, per 'Nadal en casa els Cupiello'; Carles Sanjaime, per 'Els quatre genets de l'apocalipsi' i Bruno Tamarit, per 'Cuzco'. Pel seu costat, les actrius nominades són: Cristina Fernández, per 'Dystopia'; Mireia Pérez, per 'Carinyo' i Silvia Valero, per 'Cuzco'.

Finalment, opten al premi d'actor/actriu revelació: Paula Braguinsky, Aina Gimeno, Román Méndez de Hevia, Victoria Mínguez i Robert Roig.

L'AAPV ha decidit de nou declarar deserts els premis de doblatge i d'audiovisual, pel retard en l'obertura de la nova televisió pública, conclou l'associació.

Consulta aquí más noticias de València.