El PSPV exigeix a Rajoy que "en lloc de vindre a la Comunitat a actes o a fer-se fotos", porte un model de finançament
El PSPV exigeix a Rajoy que "en lloc de vindre a la Comunitat a actes o a fer-se fotos", porte un model de finançament PSPV

Rodríguez ha explicat aquest dilluns en la roda de premsa posterior a la reunió del secretariat de la comissió executiva nacional del PSPV-PSOE que el seu partit continuarà treballant en la campanya per un model "just" de finançament autonòmic.

"Fa tres mesos que hauria d'haver-se proposat eixe nou model de finançament i el que volem els socialistes és que coneguem el model d'una vegada i puguem entaular un debat seriós al voltant del que ha de ser un finançament just per a la Comunitat Valenciana", ha criticat el portaveu del PSPV.

En aquest sentit, ha instat la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, al fet que "deixe de ser militant del PP i comence a exercir de defensora dels drets dels valencians".

Rodríguez ha indicat que els dirigents socialistes han parlat de tornar a activar la comissió, a través de la qual es va organitzar la manifestació a favor del finançament, per a "acordar noves mesures que no siguen des del PSPV, sinó des del conjunt de la societat valenciana, que és representada a través de la comissió".

Així, ha destacat la "necessitat" de continuar en una "lluita constant", en la qual hi ha un "front molt ampli", i d'aconseguir que "d'una vegada per sempre" el govern d'Espanya trasllade una "proposta clara" de qual és el finançament que vol per als valencians.

Consulta aquí más noticias de València.