AVE creu que 2018 serà "millor en termes econòmics" que 2017 i el 86% dels socis preveu augmentar la seua facturació
AVE creu que 2018 serà "millor en termes econòmics" que 2017 i el 86% dels socis preveu augmentar la seua facturació AVE

L'Assemblea General de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) ha donat a conéixer aquest dilluns els resultats de l'enquesta interactiva als seus socis, els principals resultats dels quals reflecteixen que "una àmplia majoria creu que 2018 serà millor en termes econòmics que 2017".

En aquest sentit, el 74% dels socis d'AVE creu que incrementarà l'ocupació en 2018, el 86% que incrementarà la facturació i el 71% que incrementarà el grau d'internacionalització de les seues empreses.

Així ho ha anunciat el president d'AVE, Vicente Boluda, en un acte en l'edifici Veles e Vents, que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Segons l'opinió dels enquestats, "la tendència positiva contínua" i es percep una "situació econòmica positiva, amb una millora substancial a la Comunitat Valenciana".

Pel que fa a la valoració dels polítics, els socis d'AVE segueixen sense posar bona nota -ni als valencians ni als d'àmbit nacional-, encara que "milloren lleugerament a la Comunitat Valenciana". No obstant açò, els associats d'AVE segueixen sent de l'opinió que la Comunitat Valenciana "no té el suficient pes i influència en el conjunt d'Espanya".

LA SEUA MAJOR PREOCUPACIÓ: "L'AUGE DE NACIONALISMES SEPARATISTES"

Quant a la situació sociopolítica existent, la major preocupació dels socis d'AVE de cara a 2018 és "l'auge dels nacionalismes separatistes", seguit de la "potencial inestabilitat política a Espanya".

Al seu entendre, la prioritat del futur Govern d'Espanya ha de ser la "reforma de l'administració perquè siga mes eficaç, més eficient i més àgil".

A més, el 90% dels associats d'AVE és partidari que es canvie el model electoral per un altre en el qual hi haja major proporcionalitat entre escons i vots.

Finalment, l'enquesta reflecteix que la majoria d'associats d'AVE han incrementat el seu suport a projectes de caràcter social.

Consulta aquí más noticias de València.