Així ho han anunciat aquest matí el regidor de Mobilitat, Rafa Simó, i el director general d'Obres Públiques i Mobilitat, Carlos Domingo, els qui han presentat el servei especial de transport públic en Magdalena.

El regidor de Mobilitat ha explicat que els dies 2, 3, 4, 9 i 10 de març -els dos caps de setmana de festes- la ciutat quedarà connectada 24 hores entre el pavelló Ciutat de Castelló i l'Hospital General gràcies al funcionament ininterromput de la L1 i la N1, la línia nocturna que perllongarà el servei fins més enllà de les 6.00 hores del matí per a enllaçar amb el servei ordinari. El bus entre setmana allargarà el seu servei fins a les 3.45 hores.

També el TRAM funcionarà 24 hores els dos caps de setmana de Magdalena, a més ampliarà el servei fins a les 3.00 hores de dilluns a dijous i el diumenge del Vítol fins a les 2.00 hores de la matinada, segons ha explicat Carlos Domingo, qui ha subratllat que "l'objectiu és respondre l'increment de demanda i facilitar l'accés als diversos actes festius programats".

Consulta aquí más noticias de Castelló.