Comunitat Valenciana

PSPV veu amb "bons ulls" l'esmena de Cs sobre À Punt però vol estudiar "en profunditat" la rebaremació de borses

  • El portaveu del PSPV i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha indicat que el seu partit veu amb "bons ulls" l'esmena presentada per Ciutadans que busca reduir el pes en les baremacions dels extreballadors de l'antiga RTVV en À Punt, però ha assenyalat que ho han d'"estudiar en profunditat".
Jorge Rodríguez en roda de premsa
Jorge Rodríguez en roda de premsa
EUROPA PRESS
Jorge Rodríguez en roda de premsa

"El resultat definitiu de les borses no és del grat de quasi cap partit, per no dir de cap", ha explicat aquest dilluns Rodríguez en roda de premsa en ser preguntat per aquest assumpte, per la qual cosa ha indicat que el "lògic" és que tracten de buscar alguna cosa que permeta "millorar el resultat".

Les esmenes de Ciutadans a la llei del servei públic de radiodifusió i televisió valenciana volen reduir el pes en les baremacions dels extreballadors de l'antiga RTVV en À Punt perquè la nova televisió "no siga una reversió encoberta" de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) i demana també que les Corts puguen proposar la destitució d'un conseller del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació en casos "excepcionals" d'incompatibilitat o incompliments greus.

Per açò, es vol limitar l'experiència dels extreballadors de l'antiga televisió al 20 per cent de la puntuació total per a la plantilla provisional, al 5 per cent per a la plantilla definitiva i que haver format part de la plantilla provisional no supose un mèrit superior al 3 per cent per a la borsa definitiva.

En aquest sentit, Rodríguez ha sostingut que encara no pot dir qual serà la postura del seu partit perquè no té "coneixement en profunditat" de l'esmena, per la qual cosa hauran d'estudiar-la.

"En la part que es refereix al pes que l'experiència o treball en Canal 9 puga tindre sobre l'oposició definitiva podríem estar d'acord en el sentit que el fet que haja sigut tan essencial en aquesta part de les borses no ha sigut del grat de la major part dels partits polítics", ha destacat Rodríguez

Mostrar comentarios

Códigos Descuento