Comunitat Valenciana

Els valencians, els espanyols que més temps dediquen diàriament al mòbil: 3 hores i 47 minuts

  • Els valencians són els espanyols que més temps dediquen diàriament a l'ús del telèfon mòbil. En total, 3 hores i 47 minuts, la xifra més alta del país amb 26 minuts de diferència respecte a la nacional.
Telefonia, telèfon, mòbil, mòbils.
Telefonia, telèfon, mòbil, mòbils.
EUROPA PRESS
Telefonia, telèfon, mòbil, mòbils.

Així es desprèn del 'IV Estudi de Comparació Online cap a l'Estalvi Intel·ligent', realitzat per Rastreator.com (www.rastreator.com).

Segons les mateixes dades, el 74,5% dels valencians afirma no poder viure sense mòbil i el 31,6% es consideren addictes a la seua terminal. A més, l'addicció al mòbil en la regió ha pujat més de 12 punts percentuals en l'últim any -en 2016 se situava en el 19,5%-.

Aquesta addicció pot comportar certs trastorns que afecten no només a la salut física dels usuaris, sinó també al seu benestar social i psicològic. En aquest sentit, el 42% de la població llevantina assegura estar pendent del mòbil quan està amb amics, família i fins i tot amb la seua parella, i fins al 53,8% afirma que mirar el mòbil és el primer i l'últim que fa cada dia. És més, l'11,8% mira el mòbil quan està conduint.

A pesar de la creixent addicció al mòbil que admet gran part de la població de la Comunitat Valenciana, l'augment de conscienciació sobre aquest problema està derivant en un intent de controlar les seues hores d'ús diari.

Precisament, els ciutadans de la regió calculen que passen una mitjana de 3 hores i 47 minuts al dia usant el mòbil de forma activa, la qual cosa implica que els valencians són els que més temps dediquen a mirar el seu mòbil al dia de tota Espanya, superant en 25 minuts la mitjana nacional -3 hores i 22 minuts-. Açò suposa 26 minuts menys que l'any previ -en 2016 ho usaven una mitjana de 4 hores i 13 minuts-.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento