Comunitat Valenciana

Tres persones assistides per inhalació de fum en un incendi a Sant Vicent del Raspeig

  • Tres persones han resultat ferides per inhalació de fum aquest dilluns en un incendi en un cinqué pis del número 5 del carrer Manuel de Falla de Sant Vicent del Raspeig (Alacant), segons han informat fonts del Consorci provincial de bombers i del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Les flames s'han iniciat en una habitació entorn de les 3 hores d'aquesta passada matinada, per raons que es desconeixen, i han despertat a una dona quan les flames li cremaven una de les cames.

S'ha donat avís als efectius d'urgències que han desplaçat tres vehicles del parc de Sant Vicent, així com una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).

Els serveis mèdics han assistit a tres persones per inhalació de fums: una dona de 35 anys, una altra de 65 anys i un jove de 16 anys. A més, han rescatat dos mascotes, un gos i un gat.

Els ferits van ser traslladats en l'ambulància SVB a l'Hospital General d'Alacant. La intervenció ha començat les 3.09 hores i s'ha donat per finalitzada a les 4.36 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento