La Generalitat trasllada a Paterna (València) i a la promotora de Port Mediterrani les vies per a iniciar un projecte
La Generalitat trasllada a Paterna (València) i a la promotora de Port Mediterrani les vies per a iniciar un projecte GVA

Poden optar per un pla parcial urbanístic impulsat per l'Ajuntament de Paterna o pels PIES que es contemplaran en la nova Llei d'Ordenació del Territori, detalla la Generalitat Valenciana en un comunicat.

Salvador ha explicat així en el trobades que es pot optar per un pla parcial urbanístic que ha d'impulsar l'Ajuntament de Paterna o a través de la figura de Projectes d'Inversions Estratègiques Sostenibles (PIES) que es contemplaran en la futura Llei d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Comunitat Valenciana (Lotup). L'anterior instrument utilitzat, l'Actuació Estratègica Territorial (ATE), ha de ser eliminat per mandat de les Corts Valencianes que ho van aprovar.

Per la seua banda, els representants d'Intu-Eurofund han expressat la seua intenció de modificar i millorar el projecte inicial per a adaptar-se a la legislació i així poder continuar amb la seua iniciativa empresarial.

La titular d'Obres Públiques ha estat acompanyada pel secretari autonòmic del departament, Josep Vicent Boira; el director general de Territori, Urbanisme i Paisatge, Lluis Ferrando, i el responsable d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo.

Consulta aquí más noticias de València.