Monzó s'ha referit a la informació publicada respecte a una sanció de 40.000 euros imposada per la Inspecció de Treball a l'Ajuntament "per una infracció molt greu com a conseqüència de les irregularitats comeses en el muntatge de la graderia dels concerts de Vivers en el qual es va produir la mort d'un treballador".

"L'alcalde i el seu regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset,van mentir ahir, amb coneixement de causa i traïdoria, quan van afirmar als mitjans de comunicació i al ple que l'Ajuntament era alié a l'accident en el muntatge de les graderies dels concerts deVivers", ha exposat el portaveu del PP.

Eusebio Monzó ha indicat que "Ribó i Fuset no poden dir que no coneixien la sanció perquè la resolució d'Inspecció de Treball havia sigut comunicada a l'Ajuntament i ja havien anat a declarar la cap de servei de Cultura Festiva i el cap dels serveis jurídics".

"Ribó ha de donar explicacions immediatament sobre per què ahir va dir que l'Ajuntament era alié a l'accident. No pot deixar passar ni un minut més sense aclarir per què va mentir. Els valencians no mereixen un alcalde que s'amaga, que eludeix les seues responsabilitats i que els menteix", ha agregat Monzó.

El representant del PP ha manifestat que "si l'Ajuntament ha sigut sancionat per la Inspecció de Treball és perquè com a administració responsable de donar els permisos d'ocupació en un espai públic com el jardí de Vivers no va actuar correctament".

Eusebio Monzó ha demanat que s'atenga "immediatament" la petició que va fer aquest dijous el seu grup en el ple "perquè l'Ajuntament es persone en el jutjat que ha obert una causa judicial per l'accident".

Consulta aquí más noticias de València.