Comunitat Valenciana

Rajoy, Tajani, Cospedal, Santamaría i Feijóo acudiran a València a la cimera del grup popular europeu al març

  • BRUSSEL·LES, 23 (EUROPA PRESS)

El grup popular del Parlament Europeu celebrarà els pròxims dies 7, 8 i 9 de març a València una reunió o 'bureau' en la qual s'analitzarà l'agricultura europea i el futur de l'Europa de les noves tecnologies i a la qual assistiran "primers espases" de la política comunitària com el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, a més de tres comissaris, i també del PP, que estarà representat pel president, Mariano Rajoy; la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal; la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, i el president de Galícia, Alberto Núñez Feijóo. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, serà l'amfitriona.

Del conclave, al que es preveu assistisquen uns 120 europarlamentaris i que està pensat com a espai de debat amb la participació d'empresaris i experts 'externs' al grup en la matèria -en aquest cas sobre agricultura i noves tecnologies- eixirà un text, el "document de València" com a síntesi del debat.

Així ho ha explicat el vicepresident del grup popular europeu, Esteban González Pons, en una trobada amb els mitjans a Brussel·les, on ha ressaltat la importància d'aquesta trobada que se celebrarà en l'Hotel Westin i convertirà la ciutat del Túria en "centre de la política europea". "Van a ser tres dies molt importants en els quals el PP d'Espanya i europeu porten a les seues primers espases per a pensar junts el futur de la UE", ha recalcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento