Comunitat Valenciana

Es busquen figurants per al curt del XX aniversari de l'Hemisfèric que dirigirà Gracia Querejeta

  • La Ciutat dels Arts i els Ciències busca figurants per al rodatge del curt commemoratiu del XX aniversari de l'Hemisfèric que dirigirà la directora espanyola de cinema, Gracia Querejeta, segons ha informat la Generalitat Valenciana en un comunicat.
XX aniversari de l'Hemisfèric
XX aniversari de l'Hemisfèric
GVA
XX aniversari de l'Hemisfèric

L'Hemisfèric celebra aquest 2018 el seu XX aniversari, una data commemorativa que la Ciutat dels Arts i les Ciències vol compartir amb tots els valencians amb diferents actes programats al llarg de tot l'any.

Així, els interessats a participar en el càsting per a eixir en el curt de Querejeta podran inscriure's a través de la pàgina web

'20añosdesueños' dins de l'apartat Rodatge. La data de rodatge està prevista per als pròxims dies 28 de febrer, 1, 2 i 3 de març en diferents punts de la ciutat de València.

El termini per a inscriure's en el càsting finalitza el dilluns, 26 de febrer, i la gravació amb els figurants tindrà lloc el dissabte, 3 de març. Els perfils que es precisen són dones i homes d'entre 16 i 60 anys.

L'agència de publicitat KliperDvila, guanyadora del concurs per a coordinar la campanya del XX aniversari de l'Hemisfèric, serà l'encarregada de gestionar la selecció dels actors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento