Comunitat Valenciana

Bioparc celebra aquest cap de setmana el seu desé aniversari amb espectacles i sorpreses per a visitants i animals

  • Bioparc celebra aquest cap de setmana el seu desé aniversari amb activitats especials com xarrades amb cuidadors, espectacles de percussió i dansa africana, sorpreses per als animals, pintacares o la degustació del pastís d'aniversari, segons ha informat el parc en un comunicat.
Bebé goril·la
Bebé goril·la
BIOPARC
Bebé goril·la

Així, tant el dissabte com el diumenge, durant tota la jornada, totes les persones que acudisquen a Bioparc podran assistir i participar en les activitats que s'han preparat especialment per a l'ocasió i, per descomptat, els més xiquets completaran l'experiència de la visita amb els seus jocs favorits.

Per a ells els "artistes" del parc han preparat un pintacares on podran escollir el seu animal favorit, també tindran un contacontes molt especial 'Eloísa y los murciélagos' en el qual aquest animal, el més emblemàtic per als valencians, ajuda a una girafa a recuperar les seues taques perdudes, segons les mateixes fonts.

Així mateix, "la diversió i el ritme" estan assegurats amb l'espectacle de dansa i percussió africana, així com una de les parts més importants d'un aniversari, com és la degustació del pastís a la qual estan convidats tots els assistents. I com a representació dels animals del parc, els goril·les també podran "delectar-se" amb un pastís especialment preparat per a ells i podrem veure a tota la família amb les seues tres cries gaudir d'aquesta sorpresa.

A més, s'han programat des de les 10.30 hores xarres monotemátiques per espècies en les quals podrem conéixer les característiques de lèmurs, hipopòtams, lleons, diferents aus, goril·les o elefants, mentre que els biòlegs explicaran en què consisteixen les mostres biològiques i realitzaran experiments científics.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento