Bioparc celebra el seu 10é aniversari amb espectacles i sorpreses
Bioparc celebra el seu 10é aniversari amb espectacles i sorpreses EUROPA PRESS

Bioparc celebra aquest cap de setmana el seu desé aniversari amb activitats especials com a xarrades amb cuidadors, espectacles de percussió i dansa africana, sorpreses per als animals, pintacares o la degustació del pastís d'aniversari.

Així, tant el dissabte com el diumenge, durant tota la jornada, totes les persones que acudisquen a Bioparc podran assistir i participar en les activitats que s'han preparat especialment per a l'ocasió i, per descomptat, els més xicotets completaran l'experiència de la visita amb els seus jocs favorits.

Per a ells, els "artistes" del parc han preparat un pintacares on podran escollir el seu animal favorit, també tindran un contacontes molt especial 'Eloísa i les ratapinyades' en el qual aquest animal, el més emblemàtic per als valencians, ajuda a una girafa a recuperar les seues taques perdudes, segons han informat.

Així mateix, "la diversió i el ritme" estan assegurats amb l'espectacle de dansa i percussió africana, així com una de les parts més importants d'un aniversari, com és la degustació del pastís a la qual estan convidats tots els assistents. I com a representació dels animals del parc, els goril·les també podran "delectar-se" amb un pastís especialment preparat per a ells i podrem veure a tota la família amb les seues tres cries gaudir d'aquesta sorpresa.

A més, s'han programat des de les 10.30 hores xarrades monotemàtiques per espècies en les quals podrem conèixer les característiques de lèmurs, hipopòtams, lleons, diferents aus, goril·les o elefants, mentre que els biòlegs explicaran en què consisteixen les mostres biològiques i realitzaran experiments científics.

Consulta aquí más noticias de València.