Comunitat Valenciana

Bravo substituirà Benlliure com a edil de Cs a València després de donar-se d'alta de nou per a estar en el seu grup

  • VALÈNCIA, 22 (EUROPA PRESS)

El nou regidor de Ciutadans en l'Ajuntament de València, José María Bravo, que forma part de la llista electoral amb la qual aquest partit va concórrer a les eleccions municipals de 2015 i que es va donar de baixa de la formació després dels comicis, tornarà a donar-se d'alta per a substituir com edil a Santiago Benlliure, que ha deixat l'acta i s'ha acomiadat aquest dijous del ple del consistori. D'aquesta manera, Bravo podrà integrar-se en el grup municipal de Cs i no anar al de no adscrits per la seua condició actual d'independent.

Així ho ha avançat aquesta jornada el portaveu de Cs, Fernando Giner, que ha assenyalat que està previst que en el ple ordinari de març prenga possessió José María Bravo com a substitut de Benlliure i ha destacat que aquest tràmit es produirà "amb normalitat". "Se'n va un regidor i s'incorpora un altre", ha dit, a més d'afirmar que no ha entès el debat entorn de la incorporació del nou edil, que va expressar recentment la seua voluntat de mantindre's com a independent.

"AMB MOLT DE DOLOR"

Santiago Benlliure s'ha despedit de les seues responsabilitats municipals en el ple de febrer, una sessió en la qual s'ha donat compte de la seua renúncia a aquest càrrec. Benlliure ha indicat als mitjans de comunicació que "amb molt de dolor" ha hagut d'"abandonar el càrrec de regidor" perquè els seus "projectes professionals" li impedeixen "ara compaginar" eixa comesa "amb la responsabilitat necessària" per a exercir el "privilegi" de ser edil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento