Dotze ferits en l'accident entre un autobús amb 55 passatgers i un camió en l'A3 a Villagordo (València)
Dotze ferits en l'accident entre un autobús amb 55 passatgers i un camió en l'A3 a Villagordo (València) CPBV

L'accident es va produir sobre les 00:00 hores d'aquest dijous per causes que s'estan investigant quan l'autobús va col·lisionar de forma lateral amb el camió, que estava parat en la via. El conductor del camió acaba d'estacionar el vehicle i es disposava a col·locar el triangle de senyalització de perill quan es va produir l'accident, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit.

Pel que sembla, l'autobús, en el qual viatjaven 55 persones, venia de la fira de Saragossa i la seua destinació era un poble d'Albacete, segons ha pogut saber Europa Press.

Entre els dotze ferits hi ha deu homes i dos dones que han sigut atesos en els Hospitals La Fe de València i l'hospital de Requena. Els ferits més greus són una dona de 48 anys, que ha patit una amputació del braç i que ha sigut portada a l'Hospital La Fe en l'helicòpter medicalitzat del SESCAM.

Així mateix, en l'hospital de Requena s'ha atès un home de 57 i un altre de 50 anys, policontusionats. Així mateix, es va traslladar a aquest centre a un home de 55 anys, amb traumatisme cranioencefàlic, i un home de 23 anys, amb fractura de muscle i lesions oculars, que posteriorment van ser traslladats a la Fe.

Els set ferits restants estan afectats amb lesions oculars i van ser traslladats a la Fe en una ambulància col·lectiva. Entre ells hi ha una dona de 55 anys i sis homes d'entre 32 i 63 anys.

Fins al lloc de l'accident es van desplaçar una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una ambulància de transport col·lectiu (TNA) de la Generalitat Valenciana. Així mateix, van acudir una SAMU, un SVB amb metge de primària i un helicòpter medicalitzat, de la comunitat autònoma de Castella-la Manxa.

Així mateix, fins al lloc de l'accident s'han desplaçat 18 bombers -voluntaris de Sinarcas i efectius dels parcs de Chiva i Requena- que no han hagut de rescatar cap ocupant però sí han col·laborat realitzant treballs de suport i ajuda als mitjans sanitaris desplaçats.

Consulta aquí más noticias de València.