Comunitat Valenciana

València serà "capital del remember" amb el festival 90sLoveU a La Marina

  • La Marina Sud de València acollirà el pròxim 7 de juliol el festival
Presentació del concert '90SLOVEU'
Presentació del concert '90SLOVEU'
'90SLOVEU'
Presentació del concert '90SLOVEU'

'90sLoveU' que tornarà a convertir aquesta ciutat en "la capital mundial de la música remember", amb una selecció d'artistes "omplipistes" de la dècada dels noranta.

El concert ha sigut presentat aquest dimecres pel president de Fotur, Víctor Pérez, el de l'Associació d'Empresaris de la Marina de València, Tomás Brandez, a més del departament de comunicació de la productora VFV, impulsora del concert, informen els seus responsables a través d'un comunicat.

L'esdeveniment reunirà sobre l'escenari nombrosos artistes nacionals i internacionals que durant la dècada dels 90 van omplir les pistes de ball, incloent les històriques i recordades discoteques valencianes, autèntics temples de la música visitats en el seu moment per joves de tota Espanya.

'90sLoveU' és un nou esdeveniment que "combina els grans èxits dels anys 90 d'artistes internacionals i nacionals compartint cartell amb els millors artistes de la Comunitat Valenciana que tant van triomfar en els 90, a més dels dj de "les sales més emblemàtiques de la Ruta".

Així, Snap, Vengaboys, Alberto Añón, Dhany, Dj Sylvan, Double Vision, Jerry Daley, Kriss, New Limit, Sonia Madoc, Viceversa i djs com Arturo Roger, Edu Gómez (Dj Veneno), José Coll, Kike Jaén, Los Gemelos, Raúl Platero i Jesús Brisa actuaran en '90sLoveU'.

PIROTÈCNIA I RUTA DE LA TAPA

La música compartirà protagonisme amb tot tipus d'activitats, com la celebració d'un espectacle piromusical a càrrec de Ricardo Caballer amb música dels 90, i que serà el preludi al concert.

A més, tant el 7 com el 8 de juliol, hi haurà una ruta de la tapa pels locals de restauració de la Marina, "una cosa molt bé valorada pels empresaris de la Marina de València", destaquen.

Aquests locals de restauració participaran amb la confecció d'una tapa característica realitzada amb productes autòctons i que tindran un nom propi per a l'ocasió. L'organització crearà el passaport Mar de Tapes completant el passaport es posaran obtindre premis: entrades per als concerts, sopars en els locals de la Marina de València, passejos amb vaixell, activitats nàutiques o viatges.

Una altra de la prioritats de l'esdeveniment és acostar la indústria musical als més xiquets amb activitats adaptades en col·laboració amb FOTUR i PRODJ perquè els més joves puguen conéixer de primera mà el sector, a artistes i productors musicals.

Algunes de les activitats proposades per al Kids Edition són tallers de producció musical i de DJ, taules redones amb managers i artistes o showcases, que són xicotets xous de 3 a 5 cançons perquè xiquets també adults gaudisquen de l'ocasió de ser grans músics de gira per uns instants.

Els organitzadors de '90sLoveU' persegueixen celebrar un esdeveniment únic a València, i atraure turisme a la Marina de València durant el cap de setmana, conclouen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento