Comunitat Valenciana

Retencions de 12 km i tres ferits en l'A7 a Montcada després de xocar un camió i un turisme

  • La bolcada d'un camió frigorífic després de xocar contra un cotxe en la matinada d'aquest dimecres ha provocat tres ferits de diversa consideració i retencions de fins a 12 quilòmetres en l'A-7 en el límit dels termes municipals de Montcada i Museros, segons han informat fonts del Centre de Gestió de Trànsit i del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

Fins al lloc del sinistre el CICU ha mobilitzat una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB) els serveis mèdics del qual han assistit tres homes de 46, 39 i 26 anys.

El primer d'ells ha patit policontusions; el segon, fractura d'una cama i dolor cervical i de clavícula i el tercer cervicalgia. Tots ells han sigut traslladats a l'Hospital Clínic Universitari de València.

L'accident s'ha produït per causes que s'estan investigant sobre les 05.05 hores en el quilòmetre 316 de la citada via en direcció Castelló quan va bolcar un camió frigorífic després de xocar contra un turisme.

Efectius de bombers de La Pobla, Montcada i Sagunt han hagut d'intervenir per a rescatar el conductor del camió, que havia quedat atrapat i a l'acompanyant, segons el Consorci Provincial de Bombers.

Com a conseqüència de l'impacte, s'ha hagut de tallar el carril dret, la qual cosa ha arribat a provocar retencions de 12 quilòmetres, entre els punts 316 i 328, que s'havien normalitzat cap a les 10.15 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento