Tres detinguts per assaltar una vivenda i enfrontar-se al propietari a Alacant
Tres detinguts per assaltar una vivenda i enfrontar-se al propietari a Alacant CNP

Els arrests es van practicar el passat 16 de febrer quan, entorn de les 19.30 hores, la víctima va descobrir que la porta de la seua casa tenia signes d'haver sigut forçada i el seu interior estava completament regirat. Per açò, va cridar la Sala Operativa del 091 abans d'eixir del domicili.

La víctima va tancar la porta de la vivenda i es va disposar a eixir al carrer, quan es va trobar de front amb els presumptes assaltants que tornaven al domicili per a apoderar-se de més objectes de valor, segons les mateixes fonts.

En eixe moment, va començar un forcejament entre la víctima i els detinguts que va finalitzar quan va arribar una patrulla de la Unitat de Prevenció i Reacció de la Unitat de Motos i una altra del Grup d'Atenció al Ciutadà.

La Brigada de Policia Judicial de la Comissaria Provincial d'Alacant s'ha fet càrrec de l'assumpte amb la intenció d'aclarir la participació de la banda en més fets de similars característiques.

Els detinguts, un home i dos dones, amb edats compreses 29 i 51 anys i nacionalitat hongaresa, han sigut posats a la disposició de Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Alacant.

Consulta aquí más noticias de Alacant.