Segons ha informat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) en un comunicat, la trobada és fruit d'un acord d'À Punt amb la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d'Alacant, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d'Elx i la Universitat Cardenal Herrera-CEU. Es tracta d'una iniciativa pionera que tindrà lloc el 14 de juny a l'aula Magna de la Universitat de València.

El mecanisme de la trobada consistirà en la presentació d'un màxim de 5 projectes audiovisuals per part de cada universitat, que seran defesos per l'alumnat per un temps màxim de 15 minuts davant els professionals del sector.

En el cas que hi haja interés per les dos parts, es realitzaran reunions individuals a porta tancada. Els projectes poden aconseguir qualsevol gènere audiovisual, tant de ficció com de no ficció, televisió, ràdio i nous formats per a webseries, les app, videojocs o mòbils, entre d'altres.

Es podrà presentar qualsevol treball realitzat durant el curs 2017-2018 per estudiants de graus o màsters de titulacions vinculades a la comunicació i els projectes hauran de trobar-se en fase de preproducció.

La memòria dels treballs presentats per l'alumnat ha d'incloure fitxa del projecte, sinopsi, tractament narratiu, pla de viabilitat, pressupost i el pla de finançament i explotació. També es pot presentar un clip d'un màxim de minut i mig que permeta fer un xicotet tast audiovisual del projecte.

Si els treballs presentats acaben realitzant-se, els crèdits del programa hauran d'incloure la participació i l'autoria de l'alumnat. Des d'aquest dimarts, i fins al pròxim 30 d'abril, l'alumnat interessat pot presentar les seues iniciatives. Es poden consultar les bases de la convocatòria en les universitats valencianes i en el web d'À Punt i de la CVMC.

Consulta aquí más noticias de València.