Puig sobre la reforma de la Llei Electoral: "Millorar la representació de les sensibilitats democràtiques és positiu"
Puig sobre la reforma de la Llei Electoral: "Millorar la representació de les sensibilitats democràtiques és positiu" GVA

Puig s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després de firmar amb l'Ajuntament de València un conveni per a la formació de la Policia Local en la prevenció dels delictes d'odi, preguntat per la decisió del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) en les Corts Valencianes de no conformar-se amb baixar la barrera electoral en la reforma de la citada llei.

Cs ha assegurat aquest dimarts que la reforma de la Llei Electoral Valenciana que s'està estudiant no ha de limitar-se a rebaixar la barrera electoral del 5 al 3 per cent, sinó contemplar altres aspectes com la circumscripció única amb la finalitat de que "no siga un mer pegat per a acontentar uns pocs".

El cap del Consell ha assenyalat que desconeix el plantejament d'aquest grup parlamentari i que aquesta és "la primera notícia" que rep sobre aquest tema, al mateix temps que s'ha referit a un "preacord" existent.

"És la primera notícia. En aquest moment no ho sé però crec que que hi havia un preacord en eixe sentit", ha dit, a més d'apuntar que "cadascun haurà d'explicitar per què recolza una cosa o la contrària".

Respecte a la reforma de la Llei Electoral Valenciana ha manifestat que "tot el que siga millorar la representació de les diferents sensibilitats democràtiques que existeixen en el poble valencià" li pareix "positiu".

Consulta aquí más noticias de València.