Trobats i entrevistats a plaça lesseps

Ana Mª González Administrativa, 55

«Vam tenir un retard de 27 minuts a 7 sota zero».  «Vinc a treballar des de Llinars amb la sofrida Renfe. L’altre dia vam tenir un retard de 27 minuts a 7 sota zero. A l’estació, un cop validat el bitllet, no pots tornar enrere per posar-te a cobert».

Mónica Olivera Ayudante cocina, 38

«No soy consumista… Luego hay que pasar el resto del año».  «La gente está dedicada a las compras de Navidad. Yo aún no he comprado nada. Y compro cosas que se vayan a usar. No soy consumista… Luego hay que pasar el resto del año».

David Ávila Estudiant arquitectura, 24

«En arquitectura fins els 40-50 anys no treballes pel teu compte».  «Estic a 4rt d’Arquitectura. Són cinc anys i mig de carrera, però el normal és acabar en 9-10 anys. Jo en porto sis! Té sortides, però fins als 40-50 anys no treballes pel teu compte».

Jorge Fontao Repartidor, 30

«Si todo va bien, me quedaré aquí mucho tiempo».  «Soy de Portugal y llevo en Barcelona cinco meses. Antes estuve en Inglaterra. Vine a Barcelona porque aquí tengo amigos, el clima es muy bueno. Si todo va bien, me quedaré por mucho tiempo».

Jennifer García Estudiant, 20

«Em passaré el Nadal a la biblioteca». «Estudio 2n d’Infermeria i ara vaig a fer un examen, però els més forts els començo al gener, així que em passaré el Nadal a la biblioteca. Es fa una mica dur perquè tothom està de festa, però quan acabi tindré una setmana de vacances per descansar».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento