Comunitat Valenciana

Oltra sobre el tuit de Nomdedéu a Ortiz:"No és un insult ni una al·lusió personal"

  • Per a la vicepresidenta és "una metàfora" per a explicar les actuacions de la dirigent popular.
  • "El PP voldria canviar a Bonig però l'alternativa és com un ximpanzé amb una ballesta", va dir el polític.

La vicepresidenta del Consell i colíder de Compromís, Mónica Oltra, ha demanat aquest dimarts "no fer eixir de polleguera" el tuit que va escriure el secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, sobre la secretària general del PPCV, Eva Ortiz, perquè "no és un insult masclista ni una al·lusió personal" sinó "una metàfora" per a explicar les actuacions de la dirigent popular.

Oltra, després de presidir l'acte de presentació dels recursos educatius per a un consum responsable amb l'ús de les noves tecnologies, s'ha referit així a la piulada de Nomdedéu en la qual assenyala que "el PP voldria canviar a Bonig però l'alternativa és com un ximpanzé amb una ballesta" al costat d'una notícia sobre la secretària general del PPCV, Eva Ortiz.

Sobre aquest tema, ha replicat que "no cal confondre els termes" perquè "s'està dient que ha cridat ximpanzé" a Ortiz i "això no és així" perquè "les metàfores serveixen per a explicar determinades decisions". De fet, ha esgrimit que "si algú diu 'has entrat com un elefant en una ferralleria' no t'estan cridant elefanta t'estan dient que has tingut poca empatia i potser poca reflexió a l'hora de decidir".

De la mateixa manera, ha continuat, "quan et diuen que has actuat com un mico amb ballesta t'està dient que has actuat de manera imprevisible i amb molt perill". "És el que significa aquesta expressió", ha aclarit.

Per açò, ha insistit que no hi ha que "quedar-se en el significant i traure açò de polleguera i dir que li ha insultat d'una manera masclista quan no té res a veure amb el que vol dir l'expressió".

Denúncia del PP

Així ha recalcat que el missatge es referia al fet que Ortiz té "molt perill" quan ha presentat una denúncia contra el Consell "plena de falsedats" en la qual "no estan ben sumats els nombres ha disparat sense apuntar prèviament com fa un mico amb una ballesta".

"Òbviament no és una al·lusió personal ni té connotacions masclistes sinó que ve arran d'una notícia i un titular que deia que el propi PP està sufocat amb les inexactituds i falsedats amb que s'ha fet aquesta denúncia", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento