Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València presenta la construcció de tres nous col·legis

  • Els plans municipals inclouen la rehabilitació de forma integral d'altres sis centres.
  • Aquestes nou actuacions estan emmarcades en el Pla Edificant de la Conselleria d'Educació.
Ayuntamiento de Valencia
Ayuntamiento de Valencia
EUROPA PRESS
Ayuntamiento de Valencia

L'Ajuntament de València ha presentat els plans de construcció de tres nous centres educatius i sis rehabilitacions integrals en el Consell Escolar municipal, segons ha informat el consistori en un comunicat. Aquestes nou actuacions estan emmarcades en el Pla Edificant de la Conselleria d'Educació.

Una de les propostes contempla que el Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) Fernando de los Ríos, de titularitat municipal, deixe d'ocupar uns baixos llogats per a instal·lar-se en un edifici de nova construcció en el barri de Malilla.

Així mateix, l'Ajuntament ha previst que siguen centres de nova construcció el CEIP Santo Ángel de la Guarda, al barri de Jesús, i l'Institut d'Educació Secundària (IES) número 41 de Patraix.

Igualment, els plans municipals inclouen la rehabilitació de forma integral d'altres sis centres. La iniciativa la gestionaran conjuntament la regidora d'Educació, María Oliver; l'edil de Govern Interior, Sergi Campillo, i el de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha precisat el consistori.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento