Semedo (Vila-real CF), detingut de nou per un delicte de lesions i detenció il·legal
Semedo (Vila-real CF), detingut de nou per un delicte de lesions i detenció il·legal VILLARREAL CF

El juzgador, de 23 anys i nacionalitat portuguesa, ha sigut arrestat aquesta matinada en la seua vivenda per agents de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de València. S'estan instruint les diligències, han concretat les mateixes fonts.

Es dóna la circumstància que Semedo ja va ser arrestat el passat mes de novembre per un presumpte delicte d'amenaces i maltractament als voltants d'una discoteca de València.

Aquesta causa va partir d'una denúncia interposada contra Semedo per uns fets que es remunten al passat 5 de novembre de 2017. Segons s'exposa en la denúncia, el jugador portugués va tindre un incident amb una de les cambreres de la discoteca i seguidament li van convidar a abandonar el local.

Una vegada a l'exterior, se'n va anar cap a l'encarregat de la discoteca i li va dir "anem a parlar" mentre es va posar la mà en el cinturó. L'escrit contempla que podia portar una pistola, però mai es va arribar a esgrimir.

En el moment dels fets, el defensa no estava convocat pel Vila-real com a conseqüència d'una lesió en el tendó de la seua cama dreta.

D'altra banda, Semedo es veu enfrontat a una altra denúncia per agressió per uns fets que daten del passat 29 d'octubre en el pàrquing d'una discoteca. Presumptament va trencar a un altre jove una botella en el cap.

Consulta aquí más noticias de València.