Desarticulen un grup dedicat a l'assalt de vivendes després de deixar-se un dels lladres un DNI en una casa
Desarticulen un grup dedicat a l'assalt de vivendes després de deixar-se un dels lladres un DNI en una casa EUROPA PRESS/POLICÍA NACIONAL

En l'operatiu han sigut identificats quatre joves, dos homes de 19 i 21 anys i dos dones, de 21 i 25 anys, tots ells de nacionalitat espanyola. Una de les parelles està detinguda, mentre que l'altra està en busca y captura.

Segons ha informat la Comissaria provincial, els fets van ocórrer el 31 de gener, quan una de les víctimes va cridar la Sala Operativa del 091 alertant els agents que mentre es trobava dormint en el seu domicili, va escoltar uns sorolls i en alçar-se va sorprendre en l'interior de la seua vivenda a un home.

En ser sorprés, el lladre va eixir corrent cap a la finestra del balcó i va saltar a la vivenda confrontant, des de la qual va accedir a la baixant del celobert per a despenjar-se cap a un tercer domicili en el qual no hi havia ningú. El suposat lladre havia ocupat, a més, una de les vivendes.

En acudir els agents, la propietària va manifestar que li faltava gran part del seu mobiliari, però els va informar que podia veure-ho des de la finestra de la seua galeria en el domicili del costat, l'ocupat pel suposat lladre.

La víctima va entregar als agents el DNI del suposat assaltant, ja que li l'havia deixat en la vivenda en la seua fugida. L'operatiu va aconseguir localitzar l'home en la vivenda que tenia ocupada, però va fugir i es va iniciar una persecució per les terrasses dels edificis confrontants que va finalitzar quan es va quedar tancat en el bany d'una altra casa.

Amb aquesta detenció s'han aclarit tres robatoris en vivenda i s'imputen a més dos delictes de violació de domicili. Per tot açò, va ser posat a disposició judicial i es va decretar el seu ingrés a la presó. En els registres practicats es van intervenir objectes personals de les víctimes que van poder ser entregats als seus legítims propietaris.

Consulta aquí más noticias de Alacant.