Un Policia Nacional fora de servei auxilia un nadó que s'estava ofegant
Un Policia Nacional fora de servei auxilia un nadó que s'estava ofegant CNP

Els fets van ocórrer quan l'agent destinat a la Comissaria de Sagunt circulava en el seu cotxe amb el seu fill per València, va veure en la vorera a una dona jove amb un nadó embolicat en una manta, per la qual cosa immediatament es va acostar.

El policia va preguntar si necessitava ajuda i li va contestar molt nerviosa i cridant que la seua filla es moria, veient llavors l'agent que el nadó estava cianòtic i sense estímul algun, per la qual cosa la va agafar i va començar a realitzar-li maniobres de reanimació, però sense reacció alguna, alhora que li deia al seu fill i a les persones que s'havien acostat que cridaren el 112.

Com la xiqueta no reaccionava li va donar la volta per a comprovar si tenia alguna cosa en l'interior de la boca, notant aleshores com tenia tota la gola, boca i nas ple de mocs, que va començar a retirar ràpidament desallotjant les vies respiratòries, començant en eixe moment el nadó a donar símptomes de reacció i a plorar, tot açò amb dificultat.

Instants després va arribar una patrulla de Policia Local i un servei sanitari que després d'atendre-la i estabilitzar-la la va traslladar a un hospital. El sotsinspector, mentre atenia la xiqueta i arribava el servei sanitari, va rebre consells mèdics per telèfon des del 112.

Uns dies més tard, després d'interessar-se el sotsinspector per l'estat de la xiqueta, la mare, molt agraïda, li va explicar que els metges li havien dit que les seues maniobres van ser determinants per a salvar-li la vida, segons les mateixes fonts.

Consulta aquí más noticias de València.