Comunitat Valenciana

Desmantellats diversos punts de venda de droga a la menuda a la província de València en dos operacions

  • Agents de la Guàrdia Civil han desmantellat diversos punts de venda de droga a la menuda a la província de València, en dos operacions en les quals han detingut cinc persones i s'investiga a una sisena, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Una de les operacions, sota el nom de 'Saugen', va sorgir com a conseqüència de les investigacions realitzades per la Guàrdia Civil davant la possibilitat que s'estigueren cometent activitats il·lícites relacionades amb el tràfic de drogues a la menuda a les localitats d'Albuixec i Massalfasar.

Fruit de les intenses gestions realitzades, els agents van poder comprovar l'autoria d'aquests fets. La fase d'explotació de l'operació va culminar amb la detenció de tres homes i una dona, i a la investigació d'un altre home, d'edats compreses entre els 32 i 63 anys, per la seua presumpta implicació en delictes de tràfic de drogues.

En aquesta operació s'ha comptat amb la col·laboració ciutadana que, mitjançant telefonades anònimes, va facilitar informació d'activitats il·lícites comeses pels detinguts. Els agents van practicar cinc registres, alguns d'ells simultàniament, en garatges i domicilis d'on es van confiscar de prop de 100 grams de cocaïna, a més d'útils per a la distribució de la droga, com a bàscules, fil d'aram, borses i 1.600 euros en metàl·lic.

D'altra banda, en el marc de l'operació 'Thorn', desenvolupada per la Guàrdia Civil d'Almussafes, els agents han detingut un home de 42 anys que presumptament distribuïa cocaïna en xicotetes quantitats. En el registre realitzat en el seu domicili es van intervenir 126 dosi de droga llestes per al seu comerç, prop de 400 euros, a més de telèfons mòbils i un vehicle.

Amb aquestes operacions la Guàrdia Civil ha aconseguit desarticular diversos punts de venda de droga a la província. Les actuacions han finalitzat i les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Massamagrell i 2 de Carlet.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento