The Zombie Kids, Ojete Calor, Dj Plan B, Ángel Carmona dj i les Chillers Djs completen el cartell del Sansan
The Zombie Kids, Ojete Calor, Dj Plan B, Ángel Carmona dj i les Chillers Djs completen el cartell del Sansan SANSAN FESTIVAL

els pròxims dies 29, 30 i 31 de març a Benicàssim (Castelló), han anunciat els responsables de la trobada.

D'aquesta manera, l'oferta per a aquestes tres jornades es completa amb el particular subnopop d'Ojete Calor, les eclèctiques sessions de The Zombie Kids i els diferents Djs de la carpa de Sansito Club, que faran les delícies de tots aquells melòmans perquè gaudisquen ballant fins a la sacietat.

NinhodelosRecaos serà l'encarregat de delectar als assistents amb les seues sessions més mestisses, el valencià Dj PlanB desplegarà el seu espectacle amb la seua perfecta combinació entre els clàssics i les més exquisides novetats. A més, l'"intrèpid" Ángel Carmona, director i presentador del programa despertador de radio3 'Hoy empieza todo', no dubtarà a oferir una sessió plena de 'melocotonazos'.

El col·lectiu transgressor de Bitches Djs, tornaran al Sansan per a revolucionar al personal amb la seua particular declaració d'intencions. Les Chillers Djset també tindran lloc en aquesta edició i trauran tota la seua artilleria per a mostrar la seua visió desvergonyida i hedonista de la vida. Esnorquel Dj, Dj Caries, Rocket Dj i Pablo Marmol, Djs habituals de l'escena més alternativa, s'uniran per a enlluernar a tots aquells amants de la cultura de club.

Així queda per tant el cartell "d'una extraordinària selecció de les propostes més atractives del panorama musical nacional", subratllen l'organització, que apunta que el festival arriba a la seua cinquena edició "afermant-se com la millor oferta cultural per a gaudir durant les vacances de Setmana Santa".

Consulta aquí más noticias de València.