Comunitat Valenciana

Detingut a Alacant un pròfug polonés per retindre i violar una compatriota a València en 2016

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en Alacant un polonés, de 56 anys, sobre el qual pesava un orde europeu de detenció, emesa des de Polònia, per suposadament retindre i violar una compatriota a València durant 2016. La víctima, segons ha precisat la Comissaria provincial d'Alacant, va denunciar els fets a Polónia, que va emetre l'eurorde que ha motivat l'extradició de l'home.

L'operació l'han desenvolupat agents del Grup de Delinqüència Violenta de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant en col·laboració del Grup de Localització de Fugitius Internacionals.

A mitjà mes d'octubre de l'any 2016, el detingut va privar de llibertat durant més de set dies la seua víctima i la va forçar fins a en sis ocasions a tindre relacions sexuals amb ell, a més de provocar-li greus lesions per tot el seu cos.

La dona va denunciar els fets al seu país i la justícia polonesa va emetre un Orde Europeu de detenció. Els agents van localitzar i van detindre en Alacant l'home divendres passat 16 de febrer.

L'arrestat està acusat de delictes de violació, detenció il·legal i lesions i s'enfronta a una pena de fins a 12 anys de presó al seu país.

El fugitiu va ser posat a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció número 6 en funcions de guàrdia de l'Audiència Nacional de Madrid, a fi que s'executara l'oportú orde d'extradició.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento