Oltra diu que s'estudiarà si els Premis Taurins de la Comunitat Valenciana s'adeqüen a les polítiques del Botànic
Oltra diu que s'estudiarà si els Premis Taurins de la Comunitat Valenciana s'adeqüen a les polítiques del Botànic AYUNTAMIENTO VILAFAMÉS

En ser preguntada sobre aquest tema en la roda de premsa posterior al ple del Consell, Oltra ha explicat que "no s'ha recuperat res, perquè l'orde per la qual es creen està vigent" des de 2014 i ara la competència de convocar-los és de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, que depèn de Presidència, en tant no es derogue. "Ens agrade o no ens agrade", ha agregat.

Personalment, ha subratllat que ella és des de fa molts anys membre de la Societat Valenciana Protectora d'Animals i Plantes i els bous li "encanten" però "en la praderia" i "que no se'ls moleste".

Dilluns passat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publicava la resolució amb el resultat del II Premi Taurí de la Comunitat Valenciana 'Va de Bous', concedit en la categoria d'espectacles taurins en plaça de bous a José Luis Benlloch Rausell i en la categoria de festejos taurins tradicionals (bous al carrer) a Vicente Peris Maximino i a l'Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe.

El text assenyala que els Premis Taurins de la Comunitat Valenciana tenen "caràcter honorífic i consistiran en l'entrega d'una escultura a manera de trofeu".

Consulta aquí más noticias de València.