Comunitat Valenciana

Detinguda a Elx una dona per oferir els serveis sexuals de la seua neboda de 13 anys

  • La Policia Nacional ha detingut a Elx (Alacant) una dona de 50 anys, per un presumpte delicte de prostitució, explotació sexual i corrupció de menors, en oferir a tres homes els serveis sexuals de la seua neboda de 13 anys.
Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional
ARCHIVO
Cotxe de la Policia Nacional

Segons ha detallat la Comissaria Provincial, els fets van tindre lloc durant la vesprada del passat dissabte, 10 de febrer, quan un testimoni dels fets va alertar la Sala Operativa del 091 del que estava produint-se en l'interior d'una cafeteria de la ciutat.

El testimoni va manifestar als agents que una dona intentava convéncer tres homes, en l'interior de l'establiment, perquè acceptaren els favors sexuals de la seua neboda de 13 anys.

Quan els agents van arribar al lloc i van entrar en la cafeteria, van observar asseguts en una de les taules als tres homes al costat d'una dona i una xiqueta menor.

Els agents van decidir traslladar a dependències policials a la dona i a la menor i van iniciar una investigació per part de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de la Policia Nacional d'Elx per a dilucidar el que verdaderament havia ocorregut. Per a realitzar eixe trasllat, la Policia Nacional es va recolzar en una dotació de la Policia Local d'Elx.

Així, una vegada que se'ls va prendre declaració a tots, es va recopilar la informació necessària i es va verificar que els fets denunciats eren certs, per la qual cosa durant el matí d'ahir dijous, 15 de febrer, els investigadors van procedir a la detenció de la tia de la menor per un delicte de prostitució, explotació sexual i corrupció de menors.

S'investiga si aquests esdeveniments haurien ocorregut amb anterioritat o si hi haguera darrere d'aquests fets una xarxa d'explotació sexual de menors.

La detinguda, una dona de nacionalitat espanyola, ha sigut posada a disposició judicial durant el matí del dia de hui en el Jutjat d'instrucció de Guàrdia d'Elx.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento