Maje i el seu amant confés del crim del seu marit en Patraix (València) es neguen a declarar en un acarament
Maje i el seu amant confés del crim del seu marit en Patraix (València) es neguen a declarar en un acarament CNP/EUROPA PRESS

Tant Maje com Salva han sigut traslladats aquest divendres des de la presó fins al Jutjat d'Instrucció número 14 de València després que el fiscal encarregat d'aquest procediment sol·licitara un acarament entre ells per les presumptes contradiccions en la versió d'ella, qui davant la Policia va afirmar que tots dos van planificar l'assassinat però, després, davant el jutge es va desdir i va afirmar que ella no va tindre res a veure.

En l'acarament de hui, Maje i Salva no han volgut declarar i el ministeri públic i l'acusació particular han aprofitat per a reproduir les preguntes i arguments que tenien previst plantejar-los en aquest acte, en el qual ell ha romàs en tot moment amb el cap acatxat mentre que a ella ha deixat escapar alguna llàgrima.

El crim va tindre lloc el passat 16 d'agost en un garatge del barri valencià de Patraix en el qual la víctima, un enginyer de Novelda, va ser atacat presumptament per Salva amb un ganivet i va rebre fins a huit punyalades. Maje i el seu amant van ser detinguts el passat mes de gener per la seua relació amb l'assassinat.

Aquesta mateixa setmana Maje ha rebut un altre revés judicial després que l'Audiència de València haja decidit mantindre-la a la presó preventiva per risc de fugida i en estimar que no hi ha dubtes de la seua suposada participació en els fets.

El tribunal valencià va al·ludir en la seua interlocutòria a diferents indicis com les comunicacions intervingudes entre Maje i el seu amant, que evidencien la relació entre ells i la "manipulació" a la qual sotmetia a Salvador; la informació que ella li va facilitar al seu amant per a cometre el crim; l'entrega de les claus del garatge; i l'absència d'ella eixe dia buscant-se coartada. Va passar la nit amb un altre amant i li va dir a la víctima que havia de treballar eixe dia. Al costat d'açò, exposa que Maje era la beneficiària de la desaparició del seu marit, "bé per causes personals o econòmiques".

Consulta aquí más noticias de València.