Grezzi assumeix amb "molta responsabilitat" ser coportaveu de Compromís
Grezzi assumeix amb "molta responsabilitat" ser coportaveu de Compromís EUROPA PRESS

Grezzi ha mostrat la seua "intenció" d'"aprendre molt" de Ribó, Oltra i Micó, "persones que ja ostentaven" aquest càrrec i que tenen "una trajectòria política i un lideratge molt potent". Així mateix, ha agraït als Verds, la formació a la qual pertany i part de Compromís, que haja confiat en ell per al nou càrrec.

El també president de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després de presentar els nous autobusos elèctrics i híbrids que ha adquirit aquesta companyia, preguntat per la decisió d'Els Verds-Equo, de nomenar-ho nou coportaveu de Compromís després de la renúncia de Julià Álvaro.

"És una funció que assumisc amb molta responsabilitat i agraït al meu partit per haver volgut confiar en mi per a eixa responsabilitat. Treballaré colze a colze amb les altres persones que ja ostentaven eixa responsabilitat en Compromís, persones d'una trajectòria política i d'un lideratge molt potent com Joan Ribó, Mónica Oltra i Águeda Micó", ha respost Giuseppe Grezzi.

Després d'açò, ha agregat que la seua intenció és també "aprendre molt al seu costat" i ha apuntat que aportarà tot el possible de la seua "curta trajectòria" i de la seua responsabilitat en l'Ajuntament de València per a "gestionar un àrea amb totes les complicacions que té en aquest nou model" de mobilitat "que ja està donant els seus fruits".

Preguntat per si Els Verds reclamarà més protagonisme en el si de Compromís, Grezzi ha indicat que la seua formació ja ho té atenent a "el que aportem a la coalició" i "al treball que fem". "El protagonisme vindrà pel que podem aportar respecte a la capacitat de lideratge en els llocs on estem, en les Corts i en els ajuntaments", ha agregat l'edil.

"CONTINUÏTAT A LA NOSTRA PRESÈNCIA"

Igualment, ha comentat, pel que fa a l'administració autonòmica, que en la Conselleria d'Agricultura i Medi ambient s'ha donat "continuïtat a la nostra presència amb un secretari autonòmic que no ha de demostrar res perquè porta més de vint-i-cinc anys al capdavant de les polítiques verdes des de l'associacionisme, des de la plataforma i des dels ajuntaments", ha exposat Grezzi sobre Fran Quesada.

Guiseppe Grezzi ha destacat que la gestió duta a terme per Quesada, que ha substituït Julià Álvaro com a secretari autonòmic, en l'Ajuntament d'Ontinyent (València) ha contribuït al fet que fóra "premiat per les polítiques verdes".

Consulta aquí más noticias de València.