Air Nostrum busca tripulants de cabina de passatgers a València
Air Nostrum busca tripulants de cabina de passatgers a València AIR NOSTRUM

Dins de la gira que estan realitzant per diverses localitats per a prendre contacte amb possibles candidats, responsables de la companyia acudiran a aquesta jornada de portes obertes en la qual s'oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball. Les entrevistes amb els candidats tindran lloc el divendres 23 en l'hotel NH Center a les 09.30 hores.

Els interessats a assistir als processos de selecció hauran d'introduir prèviament el seu curriculum vitae (CV) en la web de la companyia, inscrivint-se en l'oferta de jornada de portes obertes, ha informat l'aerolínia en un comunicat.

Els aspirants han d'aportar dos fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del Document DNI o el permís de residència i treball, tres còpies del CV i una certificació dels estudis cursats.

Els qui superen l'entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació amb la qual aconseguiran el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran realitzar la seua tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

Amb quasi 77.000 vols i més de quatre milions de passatgers anuals, Air Nostrum factura 425 milions d'euros i compta amb prop de 1.400 empleats.

Consulta aquí más noticias de València.