Bonig diu desconéixer si va haver-hi reunions entre Bárcenas i Costa i que no li correspon valorar versions
Bonig diu desconéixer si va haver-hi reunions entre Bárcenas i Costa i que no li correspon valorar versions EUROPA PRESS

Bonig, en roda de premsa, ha assenyalat que desconeix si es van produir o no aquestes reunions entre Costa i Bárcenas perquè en eixos anys, 2007, ella era la candidata a l'alcaldia de la Vall d'Uixò i fins a juliol del 2015 no va assumir la presidència del partit, encara que ha admés que li va sorprendre el canvi de versió de l'ex secretari general que ha emmarcat en la seua estratègia de defensa processal.

En qualsevol cas, ha assenyalat, davant les declaracions de l'expresident de la Generalitat Francisco Camps en les quals va qüestionar que s'hagueren produït eixes trobades, ha insistit que el PPCV "no es pronuncia sobre fets que desconeixen ni sobre estratègies processals ni declaracions que es produeixen en el si d'un procés judicial".

"No correspon al PPCV dir quina versió és encertada, s'està dirimint en un jutjat i demane prudència", ha recalcat. Per això, ha insistit que cal esperar a què hi haja una sentència perquè el jutge decidirà si són "innocents o culpables i si hi ha responsabilitat o no" perquè "seria temerari comentar declaracions que es desconeixen i que es produeixen dins d'un procés judicial".

"GRAN ESFORÇ"

Bonig, davant la confessió d'empresaris d'haver finançat il·legalment el partit, ha recalcat que el PPCV ha fet "a dia de hui un gran esforç" perquè "tothom complisca estrictament amb la legalitat". "Sempre hem eixit i donat la cara, però cal esperar al fet que hi haja una sentència ferma perquè no anem a comentar versions", ha assenyalat.

Preguntada per si tem que els juís per corrupció al seu partit tinguen una repercussió electoral al PP i propicie un ascens de Cs a la Comunitat Valenciana, ha replicat que l'enquesta que ella ha vist sigut l'encarregada pel Consell, que assenyala que les principals preocupacions dels valencians són la parada, les llistes d'espera en sanitat i educació perquè la corrupció "ja està en seu judicial".

Consulta aquí más noticias de València.