Naix a València el festival per a famílies i mascotes Famas Fest
Naix a València el festival per a famílies i mascotes Famas Fest CEDIDA

Segons ha explicat Miguel Rives, membre de l'organització del certamen, existeix una demanda en el mercat d'experiències que puguen ser gaudides juntament amb les mascotes. "Cada vegada hi ha més gent que busca activitats d'oci que es puguen compartir amb els seus animals. El nostre objectiu és posar en valor que la mascota i la família formen un conjunt inseparable i necessiten tindre un espai d'oci comú. Per això naix Famas Fest, com a una jornada plena d'activitats on les mascotes no són només acompanyants, sinó els protagonistes juntament amb els seus amos", ha assenyalat.

Aquesta primera edició de la trobada habilitarà un macroespai de 10.000 m2 als Jardins de Vivers durant els dies 14 i 15 d'abril on es desenvoluparà un complet programa d'activitats lúdiques i d'oci per a tots els membres de la família i les seues mascotes.

Així, tindran lloc des de concerts, zones d'entreteniment per a animals amb circuits agility, animació infantil i zones de restauració per a amos i mascotes. També comptarà amb un àrea veterinària, un village comercial amb les últimes novetats per a la cura dels animals de companyia, sorteigs i concursos, entre moltes altres activitats.

FINALITAT SOLIDÀRIA

El festival té la finalitat també de realitzar campanyes de conscienciació per a fomentar la responsabilitat que suposa tindre una mascota i per a aconseguir el compromís dels amos amb la societat. Els visitants podran participar en tallers sobre primers auxilis, transportar animals sense estrés, mascotes violentes o taller de perruquería.

A més, part de la recaptació de cadascuna de les entrades al Famas Fest es destinarà a la protectora Modepran per a afrontar l'atenció veterinària als refugis de Benimàmet, Paterna i Carlet, on atenen un total de 700 gossos i 400 gats.

València ha sigut la ciutat triada per al llançament de la primera edició d'aquest projecte pel clima i perquè "constantment busca plans d'oci per als habitants de la ciutat i les poblacions dels voltants".

"La nostra intenció és portar aquest festival a les principals ciutats de la Comunitat Valenciana i d'Espanya que tinguen les mateixes inquietuds i convertir-lo en tot un referent per als amos i les seues mascotes", apunta Miguel Rivas en un comunicat.

El preu de les entrades online de la primera edició del Famas Fest

és de 5 euros incloent 1 euro d'aportació a finalitats solidàries i es poden adquirir ja al lloc web del festival: http://famasfest.es/Els xiquets de fins a 12 anys i les mascotes tindran entrada gratuïta.

Consulta aquí más noticias de València.