Comunitat Valenciana

Naix a València el festival per a famílies i mascotes Famas Fest

  • Oferirà activitats lúdiques per a gaudir de forma conjunta amb animals de companyia.
  • Se celebrarà en els Jardins de Vivers el cap de setmana del 14 i 15 d’abril.
Famas Fest
Famas Fest
CEDIDA
Famas Fest

La ciutat de València acollirà, durant el cap de setmana del 14 i 15 d'abril en els Jardins de Vivers, el Famas Fest, "el primer festival per a famílies i mascotes d'Europa" que pretén "reivindicar un espai d'oci propi amb activitats lúdiques per a gaudir de forma conjunta amb animals de companyia".

Segons ha explica Miguel Rives, membre de l'organització del certamen, existeix una demanda en el mercat d'experiències que puguen ser gaudides juntament amb les mascotes.

"Cada vegada hi ha més gent que busca activitats d'oci que es puguen compartir amb els seus animals. El nostre objectiu és posar en valor que la mascota i la família formen un conjunt inseparable i necessiten tenir un espai d'oci comú. Per açò naix Famas Fest, com una jornada repleta d'activitats on les mascotes no són mers acompanyants, sinó els protagonistes juntament amb els seus amos", ha assenyalat.

Aquesta primera edició de la trobada habilitarà un macroespai de 10.000 m2 en els Jardins de Vivers durant els dies 14 i 15 d'abril on es desenvoluparà un complet programa d'activitats lúdiques i d'oci per a tots els membres de la família i les seues mascotes.

Així, tindran lloc concerts, zones d'entreteniment per a animals amb circuits agility, activitats d'animació infantil i zones de restauració per a amos i mascotes. També comptarà amb un àrea veterinària, un village comercial amb les últimes novetats per a la cura dels animals de companyia, sorteigs i concursos, entre moltes altres activitats.

Fi solidari

El festival té la finalitat també de realitzar campanyes de conscienciació per a fomentar la responsabilitat que suposa tenir una mascota i per a aconseguir el compromís dels amos amb la societat. Entre uns altres, els visitants podran participar en tallers sobre primers auxilis, transportar animals sense estrés, mascotes violentes o taller de perruqueria.

A més, part de la recaptació de cadascuna de les entrades al Famas Fest es destinarà a la protectora Modepran per a afrontar l'atenció veterinària en els refugis de Benimàmet, Paterna i Carlet, on atenen a un total de 700 gossos i 400 gats.

“València ha sigut la ciutat triada per al llançament de la primera edició d’aquest projecte pel clima i perquè és una ciutat que constantment busca plans d'oci per als habitants de la ciutat i les poblacions del voltant”, destaquen.

"La nostra intenció és portar aquest festival a les principals ciutats de la Comunitat Valenciana i d'Espanya que tinguen les mateixes inquietuds i convertir-lo en tot un referent per als amos i les seues mascotes", apunta Miguel Rives a través d'un comunicat.

El preu de les entrades online de la primera edició del Famas Fest és de 5 euros incloent 1 euro d'aportació a finalitats solidàries i es poden adquirir ja en la pròpia web del festival: http://famasfest.es/. Els xiquets de fins a 12 anys i les mascotes tindran entrada gratuïta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento