El Consell estudiarà un nou projecte de Port Mediterrani "si s'ajusta a la legalitat"
El Consell estudiarà un nou projecte de Port Mediterrani "si s'ajusta a la legalitat" PUERTO MEDITERRÁNEO

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha assegurat aquest dimecres que si l'empresa promotora de Port Mediterrani presenta un nou projecte que "s'ajuste a la legalitat", per part de l'executiu valencià "s'estudiarà i se li donarà curs".

Així ho ha assegurat la també consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives en una declaració als mitjans en l'acte d'entrega de la IV edició dels reconeixements DonaiDona.

Segons Oltra, en aquest moment "hi ha el mateix que fa un any". "Ací va haver-hi una resolució de la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori que va tancar una via del projecte que no s'ajustava a la legalitat" perquè "hi havia entre altres un informe de Costes del Govern d'Espanya".

Així, ha assegurat que tot el que s'implante a la Comunitat Valenciana a partir del Govern del Botànic "es farà des de la legalitat". "Ací s'han acabat un altre tipus de maneres que ací vinguen altres a fer negoci, perquè al final alguns han sigut uns grans saquejadors", assegura.

"Tot el que es fa des de 2015 ha d'ajustar-se a la legalitat. Si Port Mediterrani té un projecte que s'ajusta a la legalitat, seguirà endavant; si no, la Conselleria tancarà l'expedient", ha assegurat. "El que han de fer és presentar un legal", ha sentenciat Oltra.

Consulta aquí más noticias de València.