Comunitat Valenciana

Seguridad Social, Revólver i Sidonie actuaran en el II 'Rock, pop al Palau'

  • També estan confirmats els concerts de Cristina Rosenvinge, Els Amics de les Arts i Carmen París, entre altres.
  • La segona edició d'aquesta iniciativa impulsada pel Palau de la Música comença aquest divendres.
Revólver actuará en Zaragoza el 11 de marzo.
Revólver actuará en Zaragoza el 11 de marzo.
EUROPA PRESS/SENA PRODUCTIONS
Revólver actuará en Zaragoza el 11 de marzo.

El cicle 'Rock, pop al Palau' arrancarà aquest divendres la seua segona edició, en la qual actuaran Vicente Amigo, Cristina Rosenvinge, Seguridad Social i Paco Roca, Sidonie, Revólver, Jaime Urrutia, Candela Roots, Carmen París, Amics de les Arts, Soledad Vélez, Ovidi3 i Josele Santiago.

La segona edició començarà amb l'actuació del guitarrista flamenc Vicente Amigo, que presenta el públic valencià el seu nou treball 'Memoria de los sentidos', que va obtindre un Grammy llatí al millor àlbum de Música Flamenca, segons ha informat l'auditori valencià en un comunicat.

La següent actuació serà la de Jaime Urrutia (24 de març), que interpretarà un repertori tant de Gabinete Caligari com de la seua trajectòria en solitari, i en format de trio acústic. Ovidi3, IV Assemblea (8 d'abril) faran un sentit recorde a la figura d'Ovidi Montllor i al mes següent, Seguridad Social amb Paco Roca (5 de maig) arriben al Palau amb un espectacle multimèdia sorprenent, basat en el seu disc-lliure 'La encrucijada'.

Els Amics de les Arts (26 de maig) presentaran 'Un extrany poder' amb cançons d'un format nou; Carmen París (7 de juny) repassarà les cançons més significatives dels seus quatre treballs, guardonats com a millors àlbums de músiques d'arrel o de fusió i presenta 'En Síntesis'. Revólver, el grup liderat per Carlos Goñi (17 juny) presentarà un concert dedicat a 'Básico I', el seu mític treball, que compleix 25 anys.

Després de l'estiu, el 27 d'octubre, Sidonie presenta el seu particular pop psicodèlic en 'El peor grupo del mundo'. Josele Santiago, qui fóra líder del grup 'Los Enemigos' (8 de novembre) repassarà els temes del seu treball 'Transilvania', que conté cançons íntimes, personals i poètiques.

La cantant xilena Soledad Vélez (15 de novembre) presentarà 'Nuevas Épocas', un treball que camina entre el dream pop i el sinth pop. El 24 de novembre serà el torn del millor reggae valencià de Candela Roots i el 15 de desembre Cristina Rosenvinge arriba a l'auditori valencià amb el seu nou treball 'Un hombre rubio'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento