Problemes que, segons diu la primer edil bunyolenc en un comunicat, "al no ser considerats delictius, han de tindre un tractament especial per a evitar-los i solucionar-los". Per aquest assumpte, Carrascosa ha convocat una Junta de Seguretat dijous que ve, 22 de febrer, on s'analitzarà la situació i es valorarà si la dotació de personal i la coordinació entre els diferents ens responsables és la correcta.

L'alcaldessa ha indicat que a aquesta Junta de Seguretat assistiran responsables de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, i del Centre de Recepció de Menors, així com Policia Local, Guàrdia Civil, Direcció general d'Emergències, Policia Autonòmica, Subdelegació del Govern i responsables de Fiscalia, al costat de responsables municipals.

Ha asseverat que la "preocupació" des del Govern local és "màxima", sobretot després que s'hagen detectat "nombrosos casos d'embriaguesa i consum de drogues entre els menors del centre, la qual cosa ha ocasionat que hagen augmentat els episodis d'enfrontaments, baralles i conflictes fora del recinte", provocant malestar entre els veïns de la zona.

Per tant, l'Alcaldia i el Govern Local han demanat a la Conselleria que dirigeix la vicepresidenta de la Generalitat, Mònica Oltra, més mesures de prevenció i protecció per als menors "que repercutisquen en la millora de la convivència, el benestar del centre i la integració dels joves residents".

Consulta aquí más noticias de València.