Puig advoca per combinar democràcia directa de militants amb la representativa i demana un PSOE "obert permanentment"
Puig advoca per combinar democràcia directa de militants amb la representativa i demana un PSOE "obert permanentment" Europa Press

Així ho ha indicat aquest dimarts a Alacant, on ha assistit en l'ADDA a la jornada 'Repte al futur. La ciència, el dret i l'economia davant el desafiament de l'envelliment de la població' organitzada per Garrigues, en ser preguntat per la seua valoració d'aquestes noves normes que restarien poder al Comité Federal.

El líder dels socialistes valencians ha assegurat que no ha estudiat "en profunditat" les noves normes encara que creu que s'ha de "combinar la democràcia directa dels ciutadans amb la representativa". "Em pareix que això se'n va a establir així", ha dit.

"En qualsevol cas, el que més em preocupa és que el partit socialista ha de ser un partit obert permanentment", que mire a la societat i als seus "objectius socials", ha apuntat Puig.

En aquesta línia, ha apostat per un partit que evite "els processos endogàmics" i que s'òbriga "permanentment". "Un partit és un moviment de transformació de la societat. No crec en un partit mirant-se el melic", ha resolt.

Consulta aquí más noticias de Alacant.