Comunitat Valenciana

Climent confia en el "seny" dels diputats de les Corts Valencianes perquè s'aprove l'acord sobre horaris comercials

  • El conseller d'Economia, Rafa Climent, ha mostrat aquest dimarts la seua confiança en el "seny" dels diputats de les Corts Valencianes perquè aquest dimecres aproven l'acord aconseguit en l'Observatori de Comerç sobre els horaris comercials.
El conseller d'Economia, Rafael Climent, atenent als mitjans
El conseller d'Economia, Rafael Climent, atenent als mitjans
Europa Press
El conseller d'Economia, Rafael Climent, atenent als mitjans

Així ho ha indicat Climent als mitjans de comunicació, en ser preguntat per si el seu departament té un pla alternatiu en cas que aquest dimecres la cambra valenciana rebutge el pacte.

Sobre aquest tema, el conseller ha indicat que això és una "hipòtesi" i a ell no li agrada treballar sobre elles, per la qual cosa ha demanat esperar aquest dimecres per a veure què passa en les Corts i, en funció del que es decidisca, "anar parlant".

No obstant açò, ha volgut reivindicar que es tracta d'un "molt bon acord" que es va tancar per part del sector i els membres de l'Observatori de Comerç -que inclou associacions de consumidors, xicotets comerciants i grans superfícies-, després de la situació de conflicte que hi havia entorn d'aquesta qüestió.

"Anem a veure què passa demà. Jo confie que posen el seny que han de posar cadascun dels membres de les Corts i ja parlarem després quan passe el ple", ha indicat Climent, qui ha detallat que si tira avant l'acord hauran de passar uns dies perquè es faça efectiu, per la qual cosa aquest diumenge els comerços encara obriran.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento