L'Audiència rebutja el recurs de Grau i Novo contra l'ampliació de la instrucció sobre el blanqueig
L'Audiència rebutja el recurs de Grau i Novo contra l'ampliació de la instrucció sobre el blanqueig EUROPA PRESS

Així consta en una interlocutòria, de data 25 de gener, al que ha tingut accés Europa Press, en el qual rebutja els recursos dels tres investigats i confirma la decisió d'acordar una segona pròrroga de la instrucció de la peça separada A de les diligències prèvies.

Els recurrents al·legaven que s'havia produït una vulneració de la Lecrim ja que aquesta resolució s'havia dictat sis dies després d'haver-hi preconclós el termini de la primera pròrroga, el 15 d'agost de 2017.

La sala assenyala que ja ha resolt en anteriors actuacions aquesta qüestió i recorda que altres recents resolucions en la qual es determinava que "l'essencial" i "imprescindible" és que la pròrroga la demane el fiscal "dins del termini legal des de la seua posició de part acusadora i impulsora de l'acció penal".

En aquest sentit, subratlla la sala que en haver sol·licitat la pròrroga el fiscal el 29 de juny de 2017, "amb molta anterioritat al venciment de la primera", no cap una altra decisió que rebutjar tots dos recursos.

Consulta aquí más noticias de València.