La Guàrdia Civil descarta crema de restolls en el foc que va causar la mort a dos nadons i apunta a la ximeneia
La Guàrdia Civil descarta crema de restolls en el foc que va causar la mort a dos nadons i apunta a la ximeneia BOMBEROS

El foc es va iniciar sobre les 15 hores del divendres en l'interior d'una vivenda vella i aïllada de tres plantes en el Camí de la Moneda d'Ontinyent. Les flames estaven propagades per tot l'immoble, que va quedar calcinat, i els bombers van trobar en l'interior a les dos xiquetes, ja mortes.

El pare va patir cremades en la cara, mentre que tant la mare com la tercera filla de la família no es trobaven en la vivenda en el moment de l'accident.

Davant la gravetat dels fets, Ontinyent va manifestar la seua "commoció" per la mort de les dos nadons. Les banderes del consistori van onejar a mitja asta fins a aquest diumenge. L'Ajuntament també va traslladar el seu condol a la família i els va facilitar tant ajuda psicològica com una vivenda provisional on poder allotjar-se.

La família ha volgut agrair en un comunicat les "enormes" mostres de solidaritat de tota la ciutat d'Ontinyent després del tràgic succés del passat divendres.

"Agraïm el treball de l'Ajuntament d'Ontinyent, els bombers, les Forces i Cossos de Seguretat i efectius sanitaris, que ens van atendre des del primer moment, i volem agrair especialment les mostres d'estima de tota la ciutadania en general que s'ha bolcat amb nosaltres de forma altruista davant la desgràcia que hem patit i ens fan arribar no solament la seua estima, sinó també tota classe d'ajuda material", han afirmat.

En aquests moments, han indicat que les seues necessitats estan sent ateses pel departament de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Ontinyent, que els va a cedir una vivenda i està posant a la seua disposició els objectes i l'ajuda necessària davant aquesta situació. "És per açò que no és necessari que se'ns faça arribar roba, mantes ni aliments, ja que tenim cobertes les nostres necessitats bàsiques", han apuntat.

"La nostra gratitud i reconeixement a totes les persones i entitats que d'una manera o una altra ens han ajudat davant la major adversitat de les nostres vides. La vostra estima ens anima a seguir avant", han afegit.

Consulta aquí más noticias de València.