Comunitat Valenciana

El PSPV atribueix al Consell Rector la responsabilitat de les borses d'À Punt

  • Jorge Rodríguez considera que la responsabilitat "no serà dels diputats, que no són els qui les han fet".
  • PSPV, Compromís, Cs i Podem qüestionaren el resultat i la manera en què s'està produint la reobertura.
Consell Rector de la CVMC arxiu
Consell Rector de la CVMC arxiu
GVA
Consell Rector de la CVMC arxiu

El portaveu del PSPV i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, considera que la "responsabilitat" en les borses provisionals de treball d'À Punt "no és dels diputats", sinó del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), que va ser qui les "va regular".

Així ho ha indicat, en roda de premsa, en ser preguntat per unes recents declaracions de la directora general d'Á Punt Mèdia que preguntava què havien fet els diputats per a evitar que els extreballadors copen les borses de treball, i defenia el seu intent perquè no fóra així al 100%.

Rodríguez ha recalcat que els partits en les Corts Valencianes el que han aconseguit ha sigut crear "per primera vegada" una televisió pública "despolititzada". "És la primera vegada en la història que la televisió pública no vol concebre's com un braç armat del Palau de la Generalitat", ha manifestat.

"A partir d'ací, ja és el Consell de la RTVV el que ha regulat les borses, per la qual cosa entenc que la responsabilitat no serà dels diputats, que no són els qui les han fet", ha argumentat.

Les declaracions de Marco arribaven després que, recentment, els partits PSPV, Compromís, Cs i Podem qüestionaren el resultat de les borses i la manera en què s'està produint la reobertura de la nova RTVV.

Així, el portaveu del PSPV en les Corts, Manolo Mata, va admetre que el fet que només el 8% dels treballadors que completaven les borses provisionals foren noves incorporacions "no està bé" i lamentava que s'havia "tancat la porta a una generació de periodistes".

Per la seua banda, el síndic de Compromís, Fran Ferri, va assenyalar que respectava la decisió del Consell Rector si bé personalment ell haguera fet les coses de forma "diferent"; des de Podem, César Jiménez va considerar que els resultats "no són òptims" ni "justs" i Mari Carmen Sánchez (Cs) va lamentar els "vicis" que està tenint la reobertura de la nova radiotelevisió valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento